Vážení přátelé, možná se to na první pohled zdá trochu předčasné, ale z organizačních důvodů je nutné tuto otázku vyřešit co možná nejdříve.
V kempu Leština jsme již na letošním srazu rezervovali termín pro příští rok, konkrétně 5.-7. června 2015. Vzhledem k vytíženosti kempu je nutné rezervovat termíny takto dopředu.
Nicméně krátce po letošním srazu se nejen ke mě donesly informace o tom, že by někteří lidé chtěly příští sraz uspořádat jinde a jinak. Bohužel a to mě vadí především, nebyl nikdo schopen s touto touhou přijít za mnou nebo anii osobně.
Ale vzhledem k tomu, že nechceme nikomu nic vnucovat, rozhodli jsme, že vyhlásíme hlasování zda Komorník ano či ne. A vzhledem k tomu, že by bylo vhodné oznámit rozhodnutí do kempu co nejdříve bude hlasováni uzavřeno
6.7.2014 22:00. Podle výsledku hlasování bude následně termín na Komorníku buď závazně potvrzen a nebo zrušen.
Jen pro jistotu ještě upozorňuji, že pokud se bude sraz pořádat jinde bude nutné najít někoho, nejlépe znalého místních poměrů, kdo se ujme organizace srazu, přípravy soutěží, atd.
Vybírat je možné ze dvou variant:
Varianta A: 5.-7.6.2015 - Chatová osada Leština - Komorník
Sraz se stávající organizací a v podobném duchu. s tím, že spousta věcí jako třeba orienťák se dá zase o kus vylepšit, nápady jsou a zkušenosti přibývají.
A i s tou stravou by se dalo pravděpodobně něco dělat i když asi těžko za stávající cenu.
Varianta B: ?.-?.?.2015 - Někde jinde
S tím, že sraz bude pořádat někdo jiný a třeba s novými nápady.
A myslím, že nemluvím jen za sebe když napíšu, že se přijedu rád pobavit a možná i s něčím menším vypomohu.
Varianta C: Kemp Bítov (Dušan, Kalty)
Varianta D: Haninka712: ATC Lučina
Oslovila jsem několik kempů, z nichž z hlediska našich základních nároků (tzn uzavření kempu jen pro nás, restaurace- plná penze, ubytování v chatkách, možnost koupání, ...) vyšel jako vítěz tento kemp
http://atc.lucina.sweb.cz// .
Kemp se nachází na jižní Moravě v obci Tvarožná Lhota, pro představu- z Ostravy je to 171 km, z Horní Cerekve 200 km, z Hronova 259 km, z Prahy 292 km, a ostatní ať si to najdou na mapě
ubytování od pátku až do neděle s plnou penzí vychází na cca 850 KČ s tím, že tato cena je naceněna na 40 osob a v případě většího počtu účastníků bude cena ještě nižší. (Cenu za děti mi ještě slíbila paní recepční poslat- musí je projednat s majitelkou). Dřívější příjezd a zvířata taky nejsou problém.
Nastínila jsem taky, že občas býváme hlučnější a nechodíme spát ve 22h, což taky nneí problém, provoz výčepu se přizpůsobí nám (tedy relativně, ať nikdo nepočítá s tím, že tam s náma bude obsluha až do snídaně

). Paní majitelka vypadá po několika telefonátech a emailech velice ochotně a komunikativně, takže po této stránce by problém žádný neměl být.... :)
Organizačně bychom se o to postarali my dva s Jirkou (pomocníky samozřejmě přijímáme), Anii bychom nechali aukci, když jí to tak skvěle jde

. Kousek od tama bydlí Honza, takže určitě bude mít nějaké tipy na vhodné místo na focení atd. Taky bychom chtěli do programu začlenit aktivity, které prozatím nebyli, tak, aby se mohly zabavit třeba i děti, nějakou představu už máme, jen to vypilujeme do detailů a ve vhodnou chvíli zveřejníme (nejspíš to ale přes SZ proberu třeba s Hadem, Anii, Kaltym, Duškem jakožto kulturním referentem... :) )
tak a teď jsem zvědavá na reakce....

všechny připomínky přijímám a není problém je konzultovat s paní majitelkou.
hadXR