Zdravím - prosba o ev. nasměrování, kde hledat problém přestalo u obou zrcátek fungovat el. seřizování. zkoušeli jsme s Montym vyměnit ovládací kolečko u řidiče ale žádná změna. Pokud mám hledat tak kam nejdříve? Změřit multim. jestli jde el. do svorky před ovládáním oproti kostře? rozebrat tapec na boku sloupku u řidiče? někde je možná špatná kostra, kde je nejčastější místo? Zároveň nebo asi ve stejné době mi přestala fungovat na autíčku signalizace otevřených dveří, svítí jen obrys autíčka, tu už tu bylo rozebíráno zkusím u řidiče najít jednotku jestli tam není studeňák, auto pár měsíců stálo venku bez pohybu... Jsou to nejspíš dvě rozdílné věci ale ty zrcátka mě trápí asi víc, Díky za nápady a rady

1.11.2025
Nefungovalo nic, pojistky OK proměřena zásuvka ovládacího joysticku na dveřích řidiče kde kostra i napájení bylo OK, po odstranění skla a proklemování kontaktu v zásuvce u joysticku ovládání v zrcátku jen cvakalo. ve snaze o lehčí sesazení jsem použili silikonový olej na motorek a na kontakty kontaktol a po nasazení skla jen pro kontrolu vyzkoušel joystick a motorek zabzučel a zrcátko se pohnulo. A zafungovalo i na druhé straně. Takže někdy pomůže i prosté rozebrání a vyčištění.

Howgh