Tak po dlouhé době jsem se rozhodl to tady oživit. Hodně se stalo v mém životě, tornádo, následný krach všeho, sebraný řidičák a rozprodej většiny Sierr ze sbírky, přesto některé zůstávají a rád bych je tedy představil a oživil tak debatu na tomto skomírajícím fóru.
Takže tedy - velmi krásně vybavená Ghia z roku 1983 - pravděpodobně novinářský vůz. Dovoz z Říše, deset let stála venku. Nějaký servis na ní byl ale dělán. Najeto jen 60 tisíc. Téměř absolutně bez koroze, ještě stále originál výfuk, neprasklá palubovka.
Výbava Ghia nonplusultra - 4 okna v elektrice, palubní počítač, servo, vzadu roletky na okně, zadní opěrky hlavy, vyhřívání předních sedadel, střešní okno, interiér hnědý se světlým obložením dveří, automatická převodovka, ostřikovače světel . No prostě má vše kromě zadního stěrače.
Kupní cena astronomických 4000 euro (ale dostal jsem k tomu jednu na náhradní díly, kterou jsem mezitím prodal, takže celkově vyšla na 2000)
2.12.2022 - prošla technickou prohlídkou na veteránské značky - 1500kč
Problémy - chytlý ventil, předchozí majitel zřejmě jezdil na bezolovnatý benzín a uhnal sedla. Pak už jen kosmetika - třeba naprasklý nárazník, prorezavěné zadní dveře u ukna.
Přílohy: |

Sierra compressed.jpg [ 219.39 KiB | Zobrazeno 516 krát ]
|
_________________ Od 3.5.2014 Ford Sierra turnier 2.0 DOHC CLX LPG - modrá pastelová - rok 1989 - 1.1.2018 najeto - 188 000km Ford Sierra sedan 1.6 CVH LPG - šedá metalíza - rok 1990 - 1.1.2018 najeto 235 000km Ford Sierra turnier 2.0 DOHC CLX LPG - důchodový pracovník - rok 1990 - 1.1.2018 najeto 488 000km
|