...mě už tohle ani nepřekvapí.
Vídám to každou chvilku, dost toho najezdím navíc i pracovně a vždycky to tak bylo...
Samozřejmě, že něco jsem zažil i jako přímý účastník, už jako spolujezdec, ještě co by prcek, přes motorku (co si budeme povídat 2x jsem motorku položil sám, 1x jsem se prolítl po tom co mě ze silnice dostalo protijedoucí auto, kterému "nevyšla" zatáčka...).
Pak jsem samozřejmě sednul do auta a třeba konec mé první Škody 110L byl po smyku... (kromě auta, vše ok).
Za volantem jsem pak "ránu" zažil ještě 2x (tentokrát již bez toho že by byla "moje") a pár drobných "ťukanců"...
Jako spolujezdec několikrát... jedna z toho byla zase i celkem "slušná rána", byl jsem třeba v autě, ktreré nemělo ještě vzadu pásy... a potom co zastavilo o barák u cesty jsem se rozkoukával z podlahy vpředu pod palubkou...
No, když toho člověk tolik najezdí, tak jsem už bohužel jako svědek (ale jsem celkem rád, že jsem tam nebyl o pár vteřin dřív) dostal přímo i k těm smutnějším nehodám, smrťák už jsem měl tu smůlu vidět na motorce, v autě, na kole, chodce... nikdy žádný příjemný pohled, od krve až po oheň fakt není o co stát...
Třeba, když jsem viděl, jak rychle dokáže shořet auto... od té doby vozím hasičák.
A ještě bych rád napsal, ře si nesmírně vážím práce zachranářů (sám jsem měl s poskytnutím první pomoci problém, poprvé jsem ztuhnul a moc jsem toho opravdu nedokázal...) a i hasičů, kteří "to co zbude" musí uklidit...
Nerad bych jim přidělával nějakou práci a jsem rád, že to co jsem už viděl mě nebudí ze sna a že při tom co jsem zažil jsem měl vždycky "kliku"

.
Jo a pak jsem i rád, že mají občas "kliku" i kamarádi a lidi okolo mě... i když jeden z nich třeba na rentgenovém snímku vypadá ještě dneska tak trošku jako terminátor

.
Je to ale veselejší případ, než jít pak někomu z "kluků" na pohřeb a než jsem uvěřil tomu, že tu není, tak jsem si na žal ještě upletl celkem ne moc veselou téměř otravu alkoholem...
Dobře natočený, dokument dokáže vypovědět víc než nějaký klip za mnoho milionů...
Jen pro zajímavost p. Huml byl "odejit" od Policie potom co kritizoval nákup Mondeí ST 220 (teda spíš se postavil za svoje lidi, co k nim měli výhrady).
Přeji mnoho šťastně najetých km a co nejmíň nepříjemných situací, jak za volantem tak v životě

.
A kdyby už se něco přihodilo, tak hlavně ať má člověk při té smůle nakonec vždycky štěstí...

.